<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-3910360822531880266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

1.6.06

Supernoova tuleb! :)

Moeaasta tippsündmuseni Supernoova 2006 on jäänud vaid loetud päevad, reklaamivad korraldajad. Ja see on nüüd küll tõsi. Üritus kulmineerub laupäeval Estonia kontsertsaali ehitatud laval... Kui teil ka sinna mahti pole tulla (kuigi ma arvan, et üritus on seda väärt), siis ametlik lõpetamine toimub laupäeva hilisööl ööklubi Privé juugendvõlvide all, kus triumfi tähistavad Eesti moekunstnikud, värsked võitjad, kroonitud MIMI moekeiser, 200 võluvat modelli, rahvusvaheline žürii ning kultuurikihi moodne vaht. Ametlik afterparty algab kell 23, Stereo Lounge paneb eelsoojenduse sisse juba kell 20. Muusikalise poole eest kannavad hoolt DJ Bad J (Cream) ja erikülaline DJ Skinz (Smoove UK). Kogu üritust jäädvustab Fashon TV.
Nii et kui te laupäeva õhtul just Club Tallinnat Pärnus või Club Sunseti seal samas parasjagu suveks ei ava, siis tulge ikka pealinna klubidesse! Ja homme on näiteks KumuÖÖ ka tulekul... See tähendab vaid üht - suvi on viimaks ometi käes. Okei, ma ei räägi just ilmast. See on siin pealinnas suhtelist rõve. :)

0 Comments:

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker