<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-3910360822531880266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

9.5.06

Taas algamas uus päev... :)

Ma muidugi väga vabandan, et laenasin tänase sissekande pealkirja Nexuse loost, aga Hip!-i puhul see nii on: nüüd algab meile iga päev uue Hip!-iga, sest alates tänasest oleme lihtsalt igapäevased. Mis teha, kui meie ümber lihtsalt nii palju põnevat toimub. Kuigi, nagu oli kuulda, filosofeerinud TÜ meediaprofessor Peeter Vihalemm ühel heal päeval, et kas Hip! ikka tohiks ilmuda. Ma tänan loomulikult kogu kollektiivi nimel oma kunagist õppejõudu meie pärast muretsemast. Luban, et saame hakkama! :)

Sattusin eile hea sõbrannaga Moskva kohvikusse sööma. Mõnda aega Eestist ära olnud neiu vaatas Moskva mainekaid nimesid täis tipitud menüüd, pööritas silmi ja otsustas koogilõigust loobuda. Olete te seal hindu juhtunud vaatama?!

2 Comments:

Blogger E v e said...

Postimeest avades tabas mind tõepoolest üllatus, et Hip oli ka tänases lehes.
Edu ja jaksu!:)

6:23 PM  
Blogger Mõtlik mees said...

kummardused :)

11:29 PM  

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker