<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-3910360822531880266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

3.5.06

Kulutule-nädal

Hei! Loodan, et teie volbriöö ja kevadpüha 1. mail möödus rahulikult - vähemalt jäädavate kahjustusteta - ning et teie ei kuulu mõne sellise hulka, kes heast peast Eestit põlema pistab. Piisab ju ainult ühest sigaretikonist (üleüldse, vaadake siia!) või korralikult kustutamata tikust, kui kogu see mets ja maa leekidesse pistab. Kas teile ei tundu see põlemapistmine pisut lapsik? Peale selle vajub kogu see vinguvine linnade kohale ja saastab meie endi kopse ja silmnägemist. Eile pidin oma silmatilkade-varusid täiendama, sest jõletu tahm Tallinna kohal pani silmad kipitama. Ei ole ju meeldiv! Nii et - ärge põletage kulu! :)

Kui aga alanud nädala peokalendrisse kiigata, siis tekib tahes-tahtmata õud. No, kes jõuab siis kõik need vahvad peod üle ja ära vaadata. Näiteks kontsert "Uues kuues" täna Tallinnas Estonia kontserdisaalis (Maarja-Liis Ilus, Vaiko Eplik, Hanna-Liina Võsa jt). Näiteks täna Eestisse tuuritama tulnud Malta eurolaulik Fabrizio Faniello. Või Beartice'i MASSi 10. sünnipäev. Samuti täna. Või reedesel päeval Prodigy, Lilleball, uue Jaapani moebrändi esinduspoe avamine ja muidugi Viru keskuse sünnipäev. Ehk olete teie kangemad. :)

0 Comments:

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker