<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-3910360822531880266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

23.3.06

The Cardigans annab täispika kontserdi

Siis, kui avalikustati, et Urmas Sõõrumaa on otsustanud Falcki peo jaoks The Cardigansi Eestisse meelitada, lõõbiti kohe, et eks need Rootsi staarid ühe sutsu ehk teevad, võtavad raha ja tõmbavad siis koju tagasi: lõppes ju neil üleeile Skandinaavia klubituur ja nüüd tahavad nad kindlasti puhata. Aga võta näpust - äsjalõppenud intervjuul Hip!-iga tunnistas Nina Persson, et ehkki ta teab, et fänne neil tänaõhtusel kontserdil tõenäoliselt pole ning enamik külalistest istub rokkimise asemel niikuinii kombekalt oma kohal ("I'll do my best to get them up" muigas ta. Ja lisas: "How's get up in Estonian? Toushke pushti!?), annavad nad südaöö paiku vanadusest väetis Tallinna linnahallis ikkagi täispika kontserdi.
Poolteist tundi The Cardigansi - ei kõla sugugi pahasti. "Tõtt-öelda on selline privaatpidu meile üks esimesi," lisas bassimängija Magnus Sveningsson. Selle peale meenus Ninal, et mõni aasta tagasi tegid nad sama asja Tallinnas ju veel. Aasta siis oli 2003 ning tegu oli Raadio 2 10. sünnipäevaga. Ent nii suurt hulka pealtvaatajaid neil toona muidugi polnud.
Muidugi ei ütle keegi, kui suure summa Sõõrumaa bändi eest välja käis. Aga kõlakad muidugi käivad. Hip!-ile teadaolevalt jäävat see summa 500 000 ja 1 miljoni krooni vahele.

Ehkki minu soov oli teha intervjuu vaid Ninaga, kostus lauljatari suust vastuseks karm "ei!" Nemad andvat intervjuusid ainult kogu bändiga. Kui just väga palju varem pole teisiti kokku lepitud. Intervjuu The Cardigansiga, kes alles eelmise aasta lõpul andis välja oma viimase albumi "Super Extra Gravity", ilmub sel laupäeval Hip!-is. Lugege kindlasti, sest bändi tõelisi fänne ootab väike üllatus.

Ja ma ei saa ikka mööda vaadata sellest linnahalli olukorrast. Olete te seal viimasel ajal käinud? Brr... ! Nagu 20 aastat tagasi. Ainult et veel pimedam, lagunenum ja freaky'm. Bändile mõeldud back-stage'i põrand oli petteks (või ikkagi peiteks) lihtsalt paberlitritega üle puistatud - peaasi, et seda kohutavat põrandat näha poleks; nõukaaegsele salongivalgustusele olid lisatud suured oranzhid kettad-lambid, nii et see kõik meenutas ühte väga halba ja odavat filmi. Väga halba ja väga odavat. Ja nii jääbki, et Tallinnas on vaid seesugune kontserdihall?

Foto: Marina Pushkar / Postimees

0 Comments:

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker