<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-3910360822531880266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

22.3.06

Ajaveeb 2006 parimad on selgunud

Äsja lõppes Von Krahli baaris "Ajaveeb 2006" lõpuüritus, kus väga paljud bloogipidajad esmakordselt teineteisele silma vaadata said. Tõepoolest - tekstide ja piltide kaudu on paljud ajaveebijad (või nagu Tõnis Hiiesalu, konkursi korraldaja, nimetas: "blogelejad") teineteisele tuttavad, ent vis-a-vis täiesti tundmatud.
Hip! tuleb appi ja kavatseb edaspidi teistelegi meie edukamaid ja väsimatumaid bloogijaid tutvustada. Ent siinkohal siis võitjad:
(UUS! Meie ei saa vastutada välislinkide õiguse eest - nagu näha, on Sladkaja Konfeta käkikeerajad veebilehe otsustanud sekspartnerite otsinguserverile suunata.)

5 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Huvitav, et R2'he lemmik on selline roppus. Noorte värk.

tsiteerin
ch 16, 2006, 16:12
tra mind see ikka marru ajab, nahui on vaja inimestel rääkida , alustada juttu tra kui nagunii midagi öölda pole, lihtsalt suva sitta hakkab rääkima.
tra on sul vaja rääkida aff vä? on vaja vä? hea näide tead msnis ka inimesed viisakad üritavad juttu alustada sitast tra ma automaatselt escape kohe vajutan tra pärast selline mõru maik suus a noh pohhui sest ma ei saa taluda seda sitta.

12:48 AM  
Blogger Mõtlik mees said...

Zhürii ühe liikmena hämmast seesugune bloog mindki. Aga noh... Igaühel oma valikud :)

10:26 AM  
Anonymous Anonüümne said...

oeh..tundub, et eelpool kommenteerinud pole:
a) piisavalt süvenenud
või
b) asjale pihta saanud

ehk siis sladkajat tuleks vaadelda hoopis teise nurga alt kui tavalist "tahan-olla-ajakirjanik" ajaveebi. hea, et vähemalt mõned ajaveeb.ee žürii liikmed sellest aru on saanud (vt näiteks Heidy ja Liisa kommentaare siit)

teistele sooviks aga avatumat meelt ja edu edaspidistes tegevustes :)

12:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Zürii oli supersubjektiivne, võhiklik, küündimatu....., täielik läbikukkumine selle konkursiga: mingi igavate fotodega mittemidagiütlev-ja andev blogi võitis, kui rahava lemmik Epp jäi välja. Nõme!

12:02 AM  
Anonymous Anonüümne said...

hea asi võitis. hea tehnika, reisil käind ja pilti teind. mõned puumajad. kahjuks ysna suvalise fotograafi suvalised pildid. sada korda paremaid fotoblooge olemas. foto jaoks fotokonkurss :(.
kahju.

annetanud raha kuhugi kus seda vaja läheb. yleyldse mis konkursi point on. lehel kirjas et bloogindust levitada. oot mis. www.rate.ee bloogid kõigil, iga loll teenager ja itjobu ja mäkipede peab oma bloogi.

see muidugi lahe et poliitikud ja muidu avalikuelutegelased seda tegema hakkanud.

aga tegelt täitsa jama värk ma ütlen...

12:20 PM  

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker