<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-3910360822531880266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

4.4.06

Madonna põrutab tuurile

See, et Madonna pärast kaheaastast tuuripausi taas kontsertidega ringi reisima kukub, pole ju tegelikult enam mingi uudis: "Confessions On A Dancefloor" suisa nõuab niisugust turneed.

Sel nädalal avaldas laulja ametlik kodulehekülg ka tuuri kuupäevad. Meile lähimad kontserdipaigad on Taanis, Saksamaal, Hollandis, Prantsusmaal ja Inglismaal (reastatud vahemaade järgi). Ent hoopis põnev on see, et sedapuhku jätab Madge Kopenhaageni tähelepanuta ja annab kontserdi hoopis Jüüti poolsaarel asuvas Horsensi linnas. Tundub üpris veidra valikuna.

Täielik info kontsertturnee, mille disainerid on taas Jean-Paul Gaultier ja Arianne Phillips, kohta peaks olema nähtav spetsiaalselt seks puhuks loodud leheküljel, ent tõenäoliselt on lauljatari hullunud fännid sellel kodukal juhtme kokku jooksutanud (piletid ja lisateave, eks ole! Olgu öeldud, et pääsmed jäävad 1800 krooni ja 3600 krooni vahele), sest alates esmaspäevast pole mul selle avamine veel õnnestunud.

Kas spekuleerime selle üle, et kontserte võiks lisanduda...? Näiteks Põhja-Euroopasse? Näiteks Eestisse? Vaid üht ütleb Madonna kindlalt: "Additional dates forthcoming." ehk et kontserte võib alates septembrist veelgi lisanduda. :)

Foto: madonna.com

0 Comments:

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker