<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-8802397521749313696', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

27.3.06

Brainstorm tuleb Eestisse

Verivärske uudis lemmiklätlastelt: Brainstorm tuleb taas Eestisse. Bändil on nimelt Euroopa turnee ning siin tuleb kohe mitu kontserti: uue albumi „Four Shores“ kontserdid on 12. aprillil Tallinnas Rock Cafe's ja päev hiljem Pärnu Kuursaalis. Mõlemale Eestis toimuvale kontserdile müüakse vaid 1000 piletit. Ei tea, kas peaks siinkohal avaldama kontserti vahendava Indrek Ditmanni e-posti aadressi, et kõik saaks ikka vabapääsmeid nuruda...? :)

3 Comments:

Blogger Hannele said...

See on umbes sama hää uudis, kui Metallica tulek...

Ja isegi Pärnus! :D

9:20 PM  
Blogger Mõtlik mees said...

Brainstorm on jätkuvalt vinge, ausõna. Hiljuti võis Renarsit näha Vanemuise kontserdimajas toimunud muusikaauhindadel rokkimas. Pole midagi öelda, neil lihtsalt on annet.

1:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

täiesti fenomenaalne bänd :) hämmastav, kui kiiresti nad ikka tippu jõudsid ja kui edukalt nad seal püsida oskavad... kahju, et eestlased enam nii palju brainstormist lugu ei pea kui my stari aastal. mul kontserdipilet taskus juba pärnusse :)

5:52 PM  

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker