<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-8802397521749313696', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

22.3.06

Konkurss "Tuuni oma sõpra" :)

Tähelepanu! Hip! kuulutab välja võistlusmängu «Tuuni oma sõpra». Te ju teate küll neid maailmakuulsaid «moehiiglasi», nagu näiteks mummulise kleidilõhiku vahelt välkuvate trussikutega Britney Spearsi, paabulinnusulgedesse mähitud seebistaari Paris Hiltonit või pagunitega palistatud sitikmustas hõlstis eputavat Michael Jacksonit?
Kui juba nemad nii julged on, et kõiki moereegleid eiravad ja neid pigem ise teevad, siis miks ei võiks seda ka teie proovida? Liiatigi on kevad tulekul ja moedemme võiks isegi proovida…
Teil pole muud vaja, kui ennast ja oma sõpra/sõpru, kodust garderoobi, lennukat fantaasiat ja fotoaparaati. Pange oma sõber riidesse – teretulnud on ka hennatattoo’d, jaburad peakatted ja veidrad aksessuaarid. Sõber riidesse ja pilt meile!
Iga nädala parim saab preemiaks BONPRIX postimüügikataloogi 500-kroonise kinkekaardi. Iganädalase võitja valib Hip!-i toimetus, igakuise võitja ja OTTO postimüügikataloogi 1500-kroonise kinkekaardi võitja aga juba teie. Kuidas see käib, sellest räägime peagi.
Pildid saatke e-posti aadressil hip@postimees.ee või meie postiaadressil, mille leiate veerust.

0 Comments:

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker