<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24405579\x26blogName\x3dPostimehe+noorte-+ja+peolisa+bloog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3det_EE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://hipbloog.blogspot.com/\x26vt\x3d-8802397521749313696', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Postimehe noorte- ja peolisa bloog

21.3.06

Hip!-i ajaveeb alustab

7. mail oma esimest sünnipäeva tähistav Postimehe noorte- ja peolisa Hip! on aasta jooksul öelnud sõna sekka paljudele olulistele muusika- ja meelelahutusüritustele; toetanud näiteks suvist Sun Dance Music Festivali või peosarja Vibe sügisel toimunud sünnipäeva, mullust Phil Collinsi kontserti, ETV laulukonkurssi "Kaks takti ette" või lennutanud easyJet'iga meie lugejad Londonisse:
Jäi sügavalt hinge see London, see tõeline, väärikas metropol. Ei olnud ajaliselt ega füüsiliseltki võimalik näha-tajuda paljutki, ent üldmulje maailmakultuuri keskseimast kogumist saime. Mul oli plaan külastada Briti muuseumi, sõjamuuseumi, Tate'i kunstigaleriid, mõnda Londoni tüüppubi, kammida läbi 1. tsooni City - suursugune ja maitsekas arhitektuur, tänavamelu... Kõik suurepärane! Inimesed - viisakad ja mõnusad... lahe! Oli juba piinlik endal pildistada - rahvas jääb seisma või möödub kummargil, et aga mitte segada mind pildistamast:) Ma ei taha enam kohvigi - joon kaasatoodud inglise teed - siin sellist ei ole. Rõõmsalt tervitades, Jüri Metsaalt
Need on vaid mõningad näited kirevast ava-aastast. Seni on värskemad peouudised, moeshow'd, Eesti noorte reisikirjad, tegusate noorte portreelood ja paljud teised tembud sõnas ja pildis jõudnud sinuni, hea lugeja, vaid paberkandjal. Hip!-i ajaveebiga astume nüüd sammukese edasi. Sulle lähemale. Selles ajaveebis pakume uudiseid, pilte ja vahvaid kajastusi veelgi kiiremalt. Ja ootame sinult kindlasti tagasisidet. Teeme me ju lustakat nädalalõpulisa ikkagi ühiselt.
Nii tänan ma ühelt poolt sind, ent kindlasti ka meie lõbusat meeskonda, kuhu kuuluvad Marko Lillemägi, Kuldar Kullasepp, Eva Tammsaar, Taavi Kristjuhan, aga ka Kerttu Rakke ja Tanel Tatter. Palju õnne meile kõigile! Hoo, ja head alanud kevadet samuti! :)

2 Comments:

Blogger Mõtlik mees said...

Hea t (miskipärast ei taha sa oma nime öelda) - ma vabandan sellepärast tõepoolest ette ja taha. Mõnikord apsud juhtuvad. Isegi, kui sa ei taha (ja usu, ma ei taha inimeste nimedega eksida). Kummardused.

10:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jah, ilmselt nii see on

6:13 PM  

Postita kommentaar

<< Home

eXTReMe Tracker